Upptäck Kärnan av Din Inre Rening.

Har du någonsin känt att det är dags att rensa ut de negativa energierna som tynger dig? En renande session är din möjlighet att göra just det. Jag delar med mig av en metod som jag utvecklat under lång tid genom mitt arbete med healing, inre resor och introspektion i djupa meditationer.

Vem är jag och varför ska du välja mig?

Sedan mitten av 80-talet har jag ägnat mig åt att läsa, studera, utbilda mig och öva för att utveckla min intuitiva förmåga och min förmåga att se bortom det uppenbara. Jag har byggt upp ett starkt och pålitligt förtroende för min intuition, mitt högre jag och min andliga vägledning. Jag har utvecklat skarpsynthet och känslighet för att kunna upptäcka och rena det som gömmer sig bakom fysiska problem eller under känslor.

Vad är en Rening?

En Rening är mycket mer än en vanlig healing. Det är en kraftfull rensning på djupet av negativa energier, frekvenser och minnen som kan ha påverkat dig både från ditt nuvarande liv och generationer tillbaka. Det är en unik metod som jag har utvecklat under mina år som healer, både genom fysisk beröring och distanshealing.

Hur fungerar det?

Genom min intuitiva förmåga får jag bilder och budskap om vad du behöver rensa bort. Efter reningen förmedlar jag ljus, ny energi och eventuellt annat som du kan behöva för att återställa balansen

Vilka fördelar kan du förvänta dig?

En Rening kommer att ge dig en känsla av friskare energi och en lättare tillvaro. Du kommer att kunna släppa taget om det förflutna och ta nya steg mot dina mål. Du kommer att känna dig stärkt och ha en klarare uppfattning om dig själv. 

Vad kan en Rening användas för?

Det kan vara ett fysiskt eller känslomässigt problem du vill bli fri från. Det kan vara ett tankemönster eller beteendemönster du inte längre vill ha. Eller så kan det vara en längtan efter att utveckla din andlighet, din spirituella sida, men det känns som om det finns hinder i vägen. En Rening kan användas för att rena ditt energifält från det mesta som kan påverka dig negativt.

Vad du kan förvänta dig under en session

Du kommer att få en kort förberedande instruktion inför sessionen. Du behöver sätta en tydlig intention för vad du vill förändra och vara redo för de förändringar som kan uppstå. Du kanske får några övningar att göra för att nå ditt mål.

Under själva Reningen, som varar ca 40-45 minuter, kan du vila eller meditera medan jag rensar bort det som inte längre ska vara kvar och sen lägger in den helande energin. Jag kommer att se till att dina energicenter (chakran) och din aura är i balans innan sessionen avslutas. Efter själva Reningen tar jag sammanfattar jag i sett textmeddelande till dig de insikter och budskap som har kommit fram under sessionen.

Efter sessionen

Efter sessionen följer du en enkel instruktion och tar emot det som har kommit till dig. Det är en gåva som du har fått, och det är viktigt att vårda den för att uppnå de resultat du längtar efter. Vi bokar även in ett uppföljningssamtal en kort tid efter din session där vi får tid att samtala och reflektera över det som kom upp och Rensats bort.

Till sist…

Mitt sätt att förmedla resultaten till dig är flexibelt och anpassat efter dina önskningar och behov.

När du har bokat en session, tar jag kontakt med dig för att gemensamt bestämma vilket kommunikationssätt som passar dig bäst. Jag reserverar minst 2 timmar för varje session och förbereder mig noggrant. Innan vår avtalade tid sätter jag min intention för att hjälpa dig med det du önskar och går sedan in i en djup meditation ca 20 minuter innan vår avtalade tid.

Efter själva Reningen tar jag mig tid att sammanfatta och skriva ner de insikter och budskap som har kommit fram under sessionen. Detta kan ibland ta upp till 30 minuter och utförs efter själva Reningen.

Självklart är du välkommen att vara med under hela den dryga timmen när energin är aktiv mellan oss. Jag är här för att vägleda dig genom hela upplevelsen och hjälpa dig att uppnå inre harmoni och balans genom Din Rening.

 

Några reflektioner kring upplevelserna av en Rening…

”Efter en rening känner jag att Ghill har rensat bort det som för närvarande hindrar mig från att vara mitt sanna och helhjärtade jag. Det har tagits bort hinder på vägen mot att leva ett fullt och meningsfullt liv. Varje session verkar rikta in sig på det jag behöver mest just nu, och det är en kraftfull och djupt meningsfull upplevelse.” Sanna”

”Jag kan varmt rekommendera en rening. Genom denna kraftfulla process har jag fått hjälp med att rensa bort gamla energier och blockeringar som tidiga te är som jag vill att de ska vara. Reningen har varit otroligt givande och har även gett mig stöd för att manifestera nya önskningar och möjligheter som ger mig en känsla av frihet.” Csilla

”I min senaste Reningssession hade jag en djupt berikande upplevelse. Det är väldigt tydligt att många rädslor är borta. Och att kreativiteten flödar på ett nytt sätt. Jag har med mig en lätthet i sinnet och jag vågar göra saker jag tidigare inte vågat. Jag är oerhört tacksam för möjligheten att få utforska mig själv och hitta inspiration för mitt liv och mitt företag” Anya

Priser hittar du under Nyheter/priser