Aktuellt från Livskällan

Tankar, Tips & Erbjudanden

Här hittar du tankar, tips och erbjudanden och det som just nu är aktuellt hos och för Livskällan.

Tveka aldrig på att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Kontakta mig

Nyheter och Priser

Priser 2024: Längtar du "hem" till dig själv? Ditt sanna jag? Att bara få vara dig själv? Känner du att det ”måste finnas mer i livet än bara det här” Längtar du kanske efter att nystarta med något helt nytt? Är du redo att helt vända blad? Ge dig då 3 -12 månaders...

läs mer

Varmt välkommen till Livskällan!

Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande. Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla. Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och...

läs mer

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.Aktuellt