Aktuellt från Livskällan

Tankar, Tips & Erbjudanden

Här hittar du tankar, tips och erbjudanden och det som just nu är aktuellt hos och för Livskällan.

Tveka aldrig på att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Kontakta mig

Nyheter och Priser

Priser 2021 Nyhet: Rening- Rensning från energier i hus/mark. Bor du på en plats eller i ett hus som känns ”hemsökt” som om det finns andra där som du inte kan se? Vill du ta reda på om ett hus eller en plats har osynliga gäster, spöken eller energier? Jag har under...

läs mer

Varmt välkommen till Livskällan!

Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande. Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla. Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och...

läs mer

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.