Referenser Livskällan

Sagt om Ghill Borgefors

Ghill besitter en otroligt stark intuition och har hjälpt mig med livsavgörande processer, som till exempel att säga upp mig från mitt fasta jobb. Ett av de bästa besluten jag tagit i vuxen ålder.
Jenny Sandros

Ett stort varmt tack Ghill Borgefors för en superproffsig och helt omvälvande Resa tillsammans med dig! Denna inre Resa skakade om mig på den djupaste nivån med fantastiska resultat. För alla er som funderar, sluta fundera och boka genast en Resa per Skype med Ghill!
Camilla Lebert Hirvi

Ghill är en väldigt klok och insiktsfull person som jag genuint kan lita på. Jag kände mig förstådd från allra första samtalet och det har varit väldigt värdefullt för mig.
Catharina E

Jag är jätteglad att vi kommit så långt tillsammans med min resa. Att vi hittade så mycket att bearbeta som jag sen fick bekräftat genom att prata med t.ex. mina föräldrar som var sant. Jag har fått ett ökat lugn och självkänsla. Jag kan stå för mina känslor mer och vad jag tycker och vill mer grundat och det är väldigt skönt. Har minskat mina krav på mig och andra.
Karin L

Det har varit väldigt utvecklande och det känns tryggt och skönt att bli av med gamla känslor som inte är befogade idag.
Annika H

Om det är någon som vill utveckla sig så är du den första jag tipsar om.
Magda H

Jag tycker det var lätt att få fin kontakt och att kunna släppa loss känslorna. Jag kan absolut tänka mig att komma tillbaka till dig! Stort beröm!!!
Åsa B

Framförallt känner jag en lättnad i kroppen över alla de saker jag bar på och inte hade rett ut tidigare på det här sättet.
Berit K

Nu när jag tänker tillbaka på hur jag mådde när jag kom till dig och hur jag mår nu så är det en stor skillnad. Jag tycker att det här upplägget passade mig helt perfekt i den fas jag befann mig i när vi först träffades. Jag är inte helt framme än energimässigt men den värsta ångesten och funderingarna kring min barndom är genomarbetade vilket känns oerhört skönt.
Eva-Klara

Jag uppskattar uppföljningen efteråt väldigt mycket.
Catherina E

Det har blivit lättare att leva. Jag är gladare och mår bättre. Har fått bättre relation med mina föräldrar och barn, främst min dotter. Även bättre med min man och hans barn.
Pernilla Uhrström

Jag känner mig mycket lugnare inombords och mer stabil. Jag känner att jag har landat i mig själv och märker av lugnet i vardagen och i mitt liv. Mitt självförtroende har blivit mycket bättre.

Jenny

Jag har börjat leva istället för att bara överleva. Bara den människa som först tagit hand om sig själv kan hjälpa andra vidare, utan Ghills egna arbete hade det inte varit lika ärligt och äkta.
Charlotta B

En av de saker som jag kände starkt var att jag ville känna mig starkare och säkrare i mig själv och t ex inte låta andra människors mående påverka mig i så stor grad som tidigare. Jag har hittat mer balans och inre säkerhet, även om jag fortfarande har saker att jobba med.
Helena D

Genom din otroliga förmåga att känna av, ställa dom rätta frågorna och hjälpa till så går det förvånansvärts lätt att kommer in i sig själv. Jag är så nöjd med att jag varit hos dig.
Helena

Sagt efter den långa Utmaningen!

Jag har haft förmånen att gå hos Ghill, Resanterapeut, vid ett flertal tillfällen. Med stor hjälp av det långa programmet har jag separerat från en partner med ett beroende, efter 16 års samboskap. Utan hjälp hade jag fortfarande varit kvar i den dysfunktionella relationen, där jag kände hur min hälsa försämrades både fysiskt och mentalt. I stödet som denna unika terapiform ger, har jag själv börjat ta mer hand om mig själv. Jag mår bättre och har inte varit förkyld på de senaste 7 månaderna, något som jag var minst en gång i kvartalet. Genom att jag själv är min inre vägvisare med stöd av Ghill så har jag lyckats skapa bättre möjligheter i min vardag, jag tränar på ett hälsosamt sätt och min problematiska historia med mat fungerar utan problem. Jag har börjat leva istället för att bara överleva. På något vis har jag börjat höja blicken från golvet och ser nu ibland uppåt på trätopparna och kan känna solen i mitt ansikte, från att ha varit deprimerad till att vara nöjd med livet här och nu. Efter en olycka där ett knä blev illa skadat, har vi även jobbat med problemen omkring detta och idag är knät mycket bättre och oftast helt bra, ingen smärta eller stelhet finns kvar. Från att ha varit oansvarig och ovillig att se mitt eget ansvar har jag börjat se min del i många saker och jag börjar gilla att ta ansvar, något som är helt nytt för mig.

Resorna har gett mig massor, jag har hittat tillbaka till min inre glädje och jag fungerar mycket bättre i grupper än jag någonsin har gjort tidigare. Det allra bästa tycker jag är att de saker jag arbetet med under terapin kan ändras permanent. Jag behöver inte gå 2 år hos en terapeut och bearbeta, utan kan hitta roten direkt och jobba med den så att det kan ske en genomgripande förändring där jag läker mina egna minnen. Det är även klart mycket mer kostsamt att gå i en så lång terapi. Det är bara positiva effekter av att göra dessa inre resor för att skapa frid, harmoni och genom att kunna förlåta mig själv och andra så kan nu gå vidare. När jag låtit gamla sorger, oförätter och hat hindra mig, under mina drygt 40 år har jag samlat på mig en hel ryggsäck, som jag nu faktiskt kan få en möjlighet att förlika mig med. Jag kan nu se mig själv på ett nytt och positivt sätt, att jag är en del av helheten.

Andra har sagt att de ser mig som en ny gladare människa. Att jag börjat göra saker och leva fullt ut. Vissa är imponerade över att jag tagit tag i sorgen över att mina föräldrar dött med kort mellanrum och är nyfikna på hur jag gjort. Någon ser mer av att jag blivit bättre på att kommunicera, en annan att jag vågar mer och att jag visar kärlek. De flesta har sagt att jag ser piggare ut.

Jag tar för mig mer och provar nya väger. Jag har börjat hitta mer balans i min tillvaro. Jag är verkligen tacksam för att jag fått möjligheten att träffa Ghill och prova på en professionell Resanterapeut med stor erfarenhet och kunskap. En trygg människa med en tydlig professionalitet i sitt yrkesutövande. Den människa som först tagit hand om sig själv kan hjälpa andra vidare, utan Ghills egna arbete hade det inte varit lika ärligt och äkta.

Charlotta B

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.Aktuellt