Om mig Ghill Borgefors

Resan-terapeut & Livscoach

När jag fick boken Resan i min hand 2002 kände jag omedelbart att här fanns en metod som jag längtat efter. Jag hade lång erfarenhet av samtalsterapi bakom mig. När jag till sist hade satt ord på allt som fanns inom mig började jag att söka mig till olika kroppsterapier för att få hjälp med flera fysiska symtom. Symtom som hörde ihop med mina ”problem” men inte kunnat få hjälp med genom psykoterapin. Med Resan fick jag äntligen möjlighet att förstå hur allt hängde ihop inom mig. Vad som hade hänt, var det hade satt sig fysiskt i kroppen, hur det hade påverkat mina tankar och känslor inför mig själv och andra. Bäst av allt var att jag fick tillgång till egna effektiva verktyg för att våga släppa det gamla och istället känna trygghet, glädje och frihet.
Jag kände direkt att det här var något jag ville fördjupa mig i, på djupet! Så 2 veckor efter att jag fått boken i min hand deltog jag i det allra första Resan-seminariet här i Sverige i juni 2002. Sedan den helgen har jag arbetet aktivt med Resan, med mig själv och med andra. Under 2003 utbildade jag mig hos Brandon Bays i England. Utbildningen sker genom att både få ge och själv få göra Resor under väldigt intensiva, utmanande och givande veckor.

Mitt liv tog en oväntad vändning under våren 2010. Helt utan förvarning blev jag änka och har sedan dess varit tvungen att titta än djupare in i mig själv för att hitta en viljestyrka att våga värdera om allt det som för mig var livet och det som jag trodde skulle vara mitt liv och se det med helt nya ögon. Alla drömmar försvann på ett enda ögonblick. Livet som jag kände det var borta för alltid. Jag blev som så många andra tvingad till att leta helt nya livsvägar och långsamt mycket långsamt även nya drömmar.

Jag är Resan-terapeut (2003) och diplomerad Livcoach (2007) och har arbetat med oräkneliga klienter och gör egna Resor, ofta dagligen. Allt det jag lärt mig på min väg kommer till stor användning när jag idag träffar människor som söker hjälp med att hitta sin inre kraft och styrka. Med min långa erfarenhet och stora ”verktygslåda” har Resan hos mig utvecklats till en livsförändrande (om än Utmanande) inre Resa som sträcker sig över 1, 3 eller 12 månader (läs mer under Resan & Livscoachingprogram) Genom att blanda djupgående Resan-process med coaching hittar vi fram till det stöd som varje individ har behov av för att kunna leva sitt liv i full potential med tillgång till sin innersta kraft och energi. Det ger frihet och enkelhet i livet vilket i sin tur skapar mer glädje och livslust.
Resan-processen hos mig följs upp med kraftfull, stödjande coaching för bästa möjliga hållbara resultat. Hållbara verktyg för hela livet!
För att kunna avgöra vilket program som passar just dig är du välkommen att kontakta mig för en gratis konsultation där jag berättar mer om vad jag kan erbjuda just dig.
Kontakta mig

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.Aktuellt