Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande.

Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla.

Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och tuff period.

Till dig som vill veta mer om vad jag kan erbjuda och få en kort ”Prova På” så bjuder jag på 30 min via telefon eller Skype. Passa på att ta reda på om det här kan vara något för dig.

Till dig som redan har den info du behöver och kanske redan gjort en eller flera Resor/Utmaningar hos mig så erbjuder jag 1 tim kraftfull och livsstärkande coaching via telefon/Skype för endast 480 kr (50% rabatt) Passa på att få lite draghjälp i en fråga som du funderar på just nu! Kan vara inom vilket livsområde som helst. Jag har frågorna som öppnar upp för svaren inom dig. Erbjudandet gäller vid ett tillfälle/person.

Vill du prova på en övning nu – fyll i din e-post för nyhetsbrev och få en övning.

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.