Priser 2024:

  • Längtar du ”hem” till dig själv? Ditt sanna jag? Att bara få vara dig själv?
  • Känner du att det ”måste finnas mer i livet än bara det här”
  • Längtar du kanske efter att nystarta med något helt nytt?
  • Är du redo att helt vända blad?

Ge dig då 3 -12 månaders fokus ihop med mig. Jag lovar en spännande utvecklingsresa och att du kommer att känna dig som en helt ny person. Du kommer att känna mer kraft, energi, glädje och lugn men också mod och lust att gå vidare i livet. Ett liv där du vet vem du är, vad det är du vill och vart du är på väg.

Resan & Livscoaching program är en helt unik metod som skapar förståelse för varför dina ständiga försök till förändringar hittills inte har fungerat. Jag hjälper dig att hitta de inre sabotörer som hindrar dig att vara fri, glad, kreativ och frisk. I Resan gör vi flera korta tillbakablickar som ger dig medvetenhet och klarhet om varför livet varit som det varit. När du förstår hur allt hänger ihop släpper de gamla sabotörerna sitt grepp. Du blir FRI och kan börja gå framåt med ny energi och mer glädje i ditt liv. Med Livscoachingen följer vi sen upp det du upplevt och ser till att du når de mål du satt upp för vårt samarbete.  Du kommer att förstå varför du bär på gamla rädslor, beteenden och tankemönster som hindrar dig att leva och känna på det sätt du önskar. Du kommer att uppleva många befriande AHA-upplevelser och få insikter som leder till stor lättnad men också till många glada skratt. Jag har arbetat med känslo, tanke- och beteendemönster under hela mitt yrkesliv. Jag har själv gått igenom trauma och tuffa perioder under livets gång och jag vet värdet av att få ha en trygg och varsam hand att hålla i när det behövs. För att du ska veta om jag är rätt person för dig så är du välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal där jag berättar hur jag skulle kunna stödja och hjälpa dig.

Jag erbjuder tre paket med Resan&Livscoaching program. Vilket paket du behöver beror helt på hur mycket förändring du längtar efter. Läs mer om upplägget under fliken Resan & Livscoaching program eller kontakta mig så berättar jag mer om varje paket.

  • Paket 1: 4990 kr inkl. obegränsad mailcoaching under 1 mån.
  • Paket 2: 13750 kr inkl. obegränsad mailcoaching under 3 mån och ett uppföljande samtal efter avslutat program. Du kommer att få insikter och egna verktyg du kommer att ha stor glädje av i framtiden.
  • Paket 3: 26900 kr. Det här är ett paket för dig som verkligen vill ha mer Inspiration och glädje in i ditt liv. Paketet inkluderar obegränsad mailcoaching upp till 12 mån, personlig pdf med de verktyg och hjälpmedel för att du ska kunna fortsätta att supporta dig själv in i framtiden, specialdesignade uppföljningar mellan sessionerna för att stödja din utveckling till en ännu högre nivå, möjlighet att byta sessioner till Rening, fritt deltagande på de distanshealingar jag erbjuder under den tid vi har vårt samarbete samt två uppföljande samtal efter avslutat program.

Alla priser är ex moms för företag

Har du gjort Resan hos mig tidigare och behöver en uppfräschning? Då kan du boka en Resa hos mig utan att behöva boka ett helt paket.
Pris/session: 2900 kr

Mentorskap/Coaching för ledare och/eller chefer, vänligen kontakta mig för offert. Jag har lång och gedigen erfarenhet av ledarskap från 30 år som företagare där jag coachat både barn och vuxna.

 

Distanssessioner:   

Rening: Längtar du efter ett friare, gladare och friskare liv? En Rening med mig är din möjlighet att få just det. Det är en helt unik metod som jag själv har utvecklat under lång tid och som är så mycket mer än en vanlig healing, Det är en kraftfull rensning på djupet dels av det som kan ha hänt under ditt liv men också från det som kommit till dig via arv ifrån din familj.

En Rening kommer att ge dig en lättare tillvaro, ett friare, gladare och friskare liv. Du kommer att känna mer livsinspiration, släppa taget om det förflutna och ta nya lätta steg mot dina mål.

Jag har genom mitt arbete med inre resor och healing under 25 års tid utvecklat en skarpsynthet och känslighet för att upptäcka och rensa bort det som gömmer sig under ett fysiskt problem eller tunga känslor. Innan jag avslutar Reningen fyller på med healing och ljus som för in mer lätthet och balans i ditt liv. Du kommer att känna dig stärkt i både kropp och själ.

Vill du läsa mer om hur det går till och några referenser så klicka in på bloggen.

Pris: 2900 kr ink ett uppföljande samtal

Rening och döden: En Rening kan även hjälpa den som är på väg att lämna jordelivet att få bli helt befriad från rädslor och ev. sår som ”skaver i själen” inför övergången. Att få lämna livet och sina nära och kära med lugn och ro i sinnet är en gåva inte bara för den som lämnar utan även närstående.

Att för mig som dotter veta att min mamma till sist kunde lämna med ro i själen efter en lång kamp mot rädslor var en stor tröst. Jag tog modet till mig att använda de kunskaper och redskap jag utvecklat för att kunna hjälpa även henne att bli fri från de rädslor som tycktes slita och dra inom henne. Jag hade assisterat vid dödsbäddar tidigare, ex hos min pappa, men med mamma blev det så tydligt att hon verkligen behövde hjälp för att kunna gå över i lugn och ro. Har du en nära anhörig som inte kommer till ro eller är du själv på väg att lämna jordelivet och vill få hjälp att rensa bort det som skaver. Då är du välkommen att höra utav dig för ett samtal om hur jag ev. skulle kunna bistå.

Rening fungerar även för ditt husdjur och för att rensa upp i hus och mark. Pris 1650 kr 

 

Nyhet: Är du nyfiken på den s.k. uppstigningen och om du har en ängel/guide/vägledare vid din sida?

Undrar du vad det där är som allt fler pratar om? Har du känt att det ibland är som om någon ”utifrån” försöker säga dig någonting? Har du känt av en energi som du inte kan se var den kommer ifrån?

Är du nyfiken på att få kontakt och veta mer om vem eller vad det är? Eller vet du kanske redan att du har en ängel/ ljusguide som går vid din sida?
Vill du ha hjälp att öppna dörren in till dig själv, ditt högre jag och samtidigt hitta vägen till vägledning från din guide?
Känner du att det finns mer i livet än det vi kan se och ta på? Då är det här programmet för dig.

Jag har skapat ett program på 10 sessioner för att hjälpa dig att utveckla kontakt.
Här får du tid att utforska hur just Din guidning och vägledning fungerar bäst och vem din guide är. Programmet passar även dig som redan har en kontakt men vill ha hjälp att utveckla den. Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv!

Varje session är ca 50 min och sker via telefon/länk. Läs mer om hur jag har utvecklat min egen kontakt i bloggen.

Är du redo? Pris: 9900 kr

 

Alla priser är ex moms för företag