Undrar du vad en ljusguide är? Undrar du vad det där är som allt fler börjar prata om? Är du nyfiken på vem Din ljusguide är?

Har du känt att det ibland är som om någon ”utifrån” försöker säga dig någonting?
Har du känt av en energi som du inte kan se var den kommer ifrån?
Känner du en längtan efter en kontakt med det som är större än dig?
Eller vet du redan att du har en ljusguide som går vid din sida?
Längtar du efter att skapa en varaktig tillitsfull och trygg kontakt med din inre vägledning, vägledare, guide?
Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv!
Längtar du efter att få skapa en kontaktväg som öppnar dörren in till dig själv och samtidigt hitta vägen till att bjuda in budskap, vägledning, handledning via din intuition, ditt högre jag, din guide och att äntligen kunna få ge den en röst?

Jag fick kontakt med min första guide tidigt år 2000. Det var en väldigt nära och mycket kär vän, som gått över till andra sidan alldeles för tidigt, som helt oväntat dök upp bredvid mig i en meditation. Hen lärde mig varsamt att börja lyssna inåt, in i mitt inre för att där snappa upp ord och meddelanden som kunde vara svar på mina frågor eller ett gott råd för dagen. Ord för ord lärde vi oss att kommunicera och genom åren fick jag ytterligare kontakter och guidning från högre energiplan och dimensioner som jag då inte förstod så mycket av.
Jag kan inte säga att jag vet så väldigt mycket mer om de högre dimensionerna idag men jag har med åren fått möta guidning från allt högre plan och jag vet nu att vi kan få och får så mycket mer hjälp än det som syns för våra ögon.
Jag har genom åren fått öva upp min egen varseblivning och idag kan jag få tydliga, synliga svar på olika sätt via naturen eller via ord/utryck som kommer till mig på olika sätt. Det kan vara via text eller från andras ord i ett samtal. Den här typen av meddelanden brukar kallas för synkronismer. Det vanligaste sättet det kan visa sig på är när vi t.ex. får ett oväntat samtal eller meddelande ifrån någon vi just tänkt på. Det där klassiska vi nog alla varit med om, när en gammal vän som du tänkt höra av dig till plötsligt ringer 🙂

Kontakten med mina guider, vägledare har berikat mitt liv så otroligt mycket att det är svårt att sätta ord på vad det har betytt. Jag tror att det finns många sätt att få tillgång till sin egen inre röst och jag tänker att alla som vägleder andra med medkänsla, omvårdnad och kärlek oavsett sammanhang och arbete, gör det här på sitt sätt tillsammans med sin intuition. Andra vägar kan vara via bön eller i meditation.

För mig har det här blivit vägen ”hem” till mig. En väg som hjälper mig att stanna upp och lyssna inåt ex inför ett beslut eller så visar den mig vägen igenom de känslor, beteenden, tankevurpor och fysiska utryck och smärtor som olika typer av problematik har skapat i min kropp.
Det är ju också det som blivit mitt arbete under andra halvan av mitt liv, som Resanterapeut, Livscoach, Andlig vägledare och Healer. Jag kan med stöd av mina egna erfarenheter hjälpa andra att släppa ut gamla trauma eller ärvda beteende/tankemönster för att hitta mer av sig själva och sin egen väg framåt igenom en ibland snårig omvärld.

Under det senaste året har något förändrats i hur de högre dimensionerna vill visa sig för oss. De söker kontakt på ett helt nytt sätt. Jag upplever allt oftare att mina klienter blir kontaktade av sina guider under våra sessioner och de är då tydliga med att de vill skapa kontakt. Det jag fått till mig är att vi nu är redo att bygga upp de här kontakterna på ett helt nytt sätt. Ett enklare, snabbare och tydligare sätt.

Till mig kom det lite varsamt smygande redan från mitten av 80-talet för att sen börja ta fart med allt större steg från år 2000 och fram till idag. Extra fart har det blivit från 2020. Jag har fått öva mig under en lång tid och jag har samlat en hel stor korg med erfarenheter för att nu kunna hjälpa dig att skapa en snabbare och enklare väg att bygga upp en relation med ditt högre jag och din guide.

Så vad längtar du efter? Är du redo? Vill du få hjälp att skapa en varaktig trygg relation till dig själv och din inre visa röst? Den som alltid står i kontakt med ditt högre jag och som i sin tur har kontaktvägen uppåt i dimensionerna?
Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv!

Jag har skapat ett program på 10 sessioner för att hjälpa dig att skapa den här kontakten.
Vill du veta mer om hur det skulle kunna se ut för just dig? Då är du välkommen att höra utav dig så berättar jag mer.
Välkommen!
PS. pris finner du under nyheter och priser