Undrar du vad en ljusguide är? Undrar du vad det där är som allt fler prata om nu? Är du nyfiken på vem Din ljusguide är?

Under det senaste året har något förändrats i hur de högre dimensionerna vill visa sig för oss. De söker kontakt på ett helt nytt sätt. Jag upplever allt oftare att mina klienter blir kontaktade av sina guider under våra sessioner och de är väldigt tydliga med att de vill skapa kontakt. Det jag fått till mig är att vi nu är redo att bygga upp de här kontakterna på ett helt nytt sätt, ett enklare, snabbare och tydligare sätt.

Har du känt att det ibland är som om någon ”utifrån” försöker säga dig någonting?
Eller har du känt av en energi som du inte kan se var den kommer ifrån?

Kontakten med mina guider och vägledare har berikat mitt liv så otroligt mycket att det är svårt att sätta ord på vad det har betytt. Jag tror att alla kan få tillgång till sin intuition, sitt högre jag och sin inre röst med lite kärleksfull hjälp och guidning från någon med egen erfarenhet.

För mig blev det här ”vägen hem”, hem till mig själv. En väg som lärt mig när jag behöver stanna upp och lyssna inåt, ex inför ett beslut eller så lotsar den mig igenom de känslor, beteenden, tankevurpor, fysiska problem och smärtor så att jag kan släppa taget och få leva friare, enklare och gladare.
Det här inre arbetet har ju också lett mig till det som blivit mitt arbete, under andra halvan av mitt liv, som Resanterapeut, Livscoach, Andlig vägledare och Healer. Jag kan nu med stöd av mina egna erfarenheter hjälpa andra att släppa ut trauma eller ärvda beteende/tankemönster för att istället få leva i större frihet och enkelhet.

Genom att hitta mer av dig själv och din egen väg framåt skapas en möjlighet att få leva ”Ditt Sanna jag” som den du egentligen är här för att få vara.
Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv! Längtar du efter att skapa en varaktig tillitsfull och trygg kontakt med din inre vägledning, vägledare, guide så att du alltid kan känna dig trygg med dig själv?

Jag fick kontakt med min första guide under min första healing utbildning runt 1999 och han lärde mig väldigt varsamt att börja lyssna inåt, in i mitt inre för att ”höra” de ord och meddelanden som kom som svar på en fråga eller bara som ett gott råd för dagen. Ord för ord lärde vi oss att kommunicera och genom åren har jag gått många utbildningar, kurser och workshops bl.a. inom shamanismen och fått fler kontakter och guidningar från högre energiplan och dimensioner.

Jag lärt mig att förstå att vi kan få, och får, så mycket mer hjälp om vi bara öppnar oss för möjligheten. Jag har genom åren övat upp mina färdigheter och min intuition och får numera tydliga, ”synliga” svar på olika sätt via naturen eller via ord/utryck som kommer till mig på ofta förvånande och lite magiska sätt. Det kan vara via text eller från andras ord i ett samtal. Den här typen av meddelanden brukar kallas för synkronismer. Det vanligaste sättet det kan visa sig på är när vi t.ex. får ett oväntat samtal eller meddelande ifrån någon vi just tänkt på. Det där klassiska vi nog alla varit med om, när en gammal vän som du tänkt på plötsligt ringer

Till mig kom det lite varsamt smygande redan från mitten av 80-talet för att sen börja ta fart från år 2000, extra fart blev det från 2020.

Jag har fått öva mig under en lång tid men nu ändras allt och det går så otroligt fort. Det som tog lång tid för mig i introspektion och reflektion kan idag landa in hos en klient under bara en session. Det är så otroligt spännande och jag kan knappt bärga mig tills alla människor inser att vi är såå mycket mer än det vi ser på ytan av oss själva.

Så vad längtar du efter? Är du redo? Vill du få hjälp att skapa en varaktig trygg relation till dig själv och din inre visa röst? Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv!

Jag har skapat ett program på 10 sessioner som ”Steg 1” för att hjälpa dig att börja skapa den här kontakten. Jag har samlat en hel stor verktygslåda med erfarenheter och kan hjälpa dig att skapa en snabb, spännande, inspirerande och lustfylld väg till en relation med ditt högre jag och din guide.

Vill du veta mer om hur det skulle kunna se ut för just dig? Då är du välkommen att höra utav dig så berättar jag mer.
Välkommen!

Priser hittar du under nyheter/ priser