OBS! Jag fortsättaer att bjuda på healing nu och då. Gilla min sida på facebook så sder du mina inbjudningar där.
Längtar du efter att få fylla på dig själv med lugn, ro, ljus och energi? Passa då på att anmäla dig till min distanshealing. Jag bjuder på en stunds vila lagom till lunch.
Vi har två långa tuffa år bakom oss och vi går nu in i en ny tid. Det är mycket som förändrats och fortsätter att förändras inom och omkring oss.
För att hitta styrka, kraft och lugn inombords behöver vi landa i oss själva för att hålla oss grundade och positiva trots allt som händer runt omkring. Det kan verkligen kännas som en utmaning att få till tiden och orken till meditation, återhämtning och reflektion.
Det vill jag gärna hjälpa dig med ❤️
Under fyra måndagar framåt med start 21 feb kl. 11.30–12.00 kommer jag att skicka påfyllning av energi.
Healingen jag sänder har en lugnande, renande och balanserande effekt i din kropp, din aura och i dina chakran.
Även om jag skickar till en hel grupp så kommer du att få exakt det du behöver vid varje tillfälle.
Så här går det till: Lägg/sätt dig bekvämt och ta tre djupa andetag och säg Ja Tack till att ta emot healing. Du kan även be om att den ska riktas till något specifikt du vill ha hjälp med.
Prova gärna att ta andetagen via ditt hjärta.
Om du inte har möjlighet att vara med samtidigt som jag skickar så kan du ta emot det vid ett senare tillfälle. Du bara lägger/sätter dig bekvämt tar några andetag och säger Ja Tack till att ta emot healing.
Vill du vara en av de som tar emot? Helt fritt och kravlöst 🙂
Då är du varmt välkommen att anmäla dig via ett meddelande till mig ❤️
PS. Mån 28/2 kommer jag även att lägga in Ukraina, samt alla de som på olika sätt blir drabbade av det anfall som okloka ledare har/och fortsätter att genomföra, som mottagare. Du kan hjälpa till genom att låta healingen du tar emot få strömma vidare dit du vill att det ska, som ringar på vattnet.