Erbjudande i en ny tid!

Jag har just genomlevt 5 v med ett virus i kroppen som antagligen inte kan vara något annat än Covid-19. Det har varit en omtumlande upplevelse på många sätt. Jag räknade ihop minst 20 olika symtom som alla kom och gick lite som dom ville. Jag hade turen att inte bli väldigt sjuk av något av dom och kunde ta en kort promenad varje dag vilket jag är oändligt tacksam för.

Vi drabbas nu alla på olika sätt. Även om vi inte är sjuka så har hela vårt liv vänts upp och ner och skakats om. I nuläget vet vi inte heller hur framtiden kommer att se ut och det är oerhört skrämmande för många men för andra kanske det på sikt kan bli en möjlighet att välja ny väg.

I februari var jag på kurs och lärde mig en ny healingteknik med en frekvens som hjälper oss att balansera i vårt Görande och Varande dvs att hitta mer utrymme för att våga vara mer av den vi känner att vi innerst inne är. Att hitta ”hem” som många skulle kalla det J

Dagarna innan jag blev sjuk samlade jag ihop de sista utvärderingarna från de klienter jag övat mig på (se nedan) Jag var redo att lägga ut det som ett erbjudande men så kom Coronaviruset och jag fick fokusera på att ge mig själv healing istället. Att ge mig själv en stund nu och då att hitta balansen i mig själv var ofta avgörande för att jag skulle kunna hålla mig lugn med det som pågick i kroppen. Jag kände inte igen det på något sätt, det var en helt ny upplevelse som ibland kändes som att vara invaderad. När jag kände mig lite friskare igen så började jag att sända healing till vänner som också var drabbade av Covid-19 och som gärna ville ha hjälp med energi. Responsen jag fått har även här varit positiv.

Nu erbjuder jag dig att prova på den här frekvensen som heter R Delta och som jag lärt mig hos Marie J Ytterman.  Du avsätter 15 min i lugn och ro. Om du inte kan vara med när jag sänder så kan du ta emot det när det passar dig. Det är det riktigt fina och spännande med distanssändningar.

Pris: 15 min á 111kr.  Tips: Boka 3 sändningar under 1 vecka á 300 kr

I och med vår nya situation så erbjuder jag coachande samtal till halva priset. Jag använder även verktyg från Resan metoden i mina samtal.

– Är du orolig för framtiden?

– Har du eller är du sjuk och behöver stöd i att komma igenom de veckor det kan ta?

– Har du en anhörig som är sjuk eller gått vidare?

– Är du osäker på om ditt arbete kommer att finnas kvar?

– Är du egenföretagare och orolig för ekonomin eller din framtid för just din nisch?

– Eller vill du passa på att ställa om och hitta en ny väg framåt in i den nya värld vi går emot?

Oavsett vad du bär inom dig så är du välkommen att boka in en timme eller fler till rabatterat pris fram till 15e juni.

Pris per timme: 425 kr ex moms för företagare

 

Utvärderingar efter att ha provat på R Delta frekvensen

Kerstin: 7 tillfällen under 12 dagar efter en stor operation

Redan vid det andra tillfället pirrade det kraftigt i området för min operation och när pirrandet slutat så hade plötsligt och väldigt oväntat all smärta ifrån operationssåret försvunnit. Jag kunde omedelbart gå från 3 Alvedon/dag till att inte behöva ta smärtlindring alls. Smärtat hat inte kommit tillbaka

De här stunderna när jag får healingen skickad till mig får jag ett lugn i kroppen som håller i sig trots min stressande situation. När jag går och lägger mig på kvällen tänker jag på healingfrekvensen och somnar snabbare än tidigare. Har även lagt mig ner och bjudit in frekvensen själv de dagar som det inte skickats till mig med rogivande resultat. / Kerstin S

Agneta: 2 tillfällen för att prova om det kan ge mer av att ”kunna vara och ge uttryck för mitt innersta jag”

Vid det första tillfället kände jag väldigt starkt att det hände saker i mitt tredje chakra och jag visste exakt när du avslutade healingen. Vid andra tillfället visste jag inte när du skulle skicka och märkte inte av det rent fysiskt. Jag har de senaste dagarna känt mycket mer energi, jag är gladare och har tyckt mer om mig själv. Jag har även fått fin respons ifrån omgivningen om att jag utstrålar kraft, ljus och närvaro. Jag har många kreativa idéer och jag känner att jag har en klarare förankring för att kunna dirigera dessa i rätt riktning och jag ser fram emot att möta framtiden. / Agneta Jonsson

Karin: 2 tillfällen för att prova

Det känns verkligen som jag bytt frekvens nu!! Jag känner mig lite lugnare, irrar inte omkring och är mer nöjd med det jag gör. Jag bryr mig inte längre på samma sätt om saker, situationer och människor som tidigare triggat negativa tankar och känslor. Tidigare blev jag ofta stressad när jag inte hann med det jag tänkt göra. Numera har jag en friare och mer avspänd inställning till ”att det jag inte hinner med idag, kan jag likaväl göra imorgon”. Jag har tydligare fokus på mig själv och tar mer plats ”hos mig själv”. Detta gör att jag nu får tillgång till nya och intressanta insikter om mig själv och hur jag relaterar till min omgivning./ Karin

Nina: 5 tillfällen under 10 dagar för att prova att stärka immunförsvaret.

Jag upplevde ett lugn i kroppen under tiden då jag fick healing. Som en positiv skön tyngd som stannat kvar även efteråt. Det har varit lättare i andningen och mindre förkylningskänsla. Rösten är mycket piggare liksom min energi. Har känt mig lättare i sinnet men också lugnare över lag och har en mer självklar känsla av att jag är värdefull som jag är. Det jag tar med mig är en inställning till att säga Ja Tack till kärlek och omtanke ifrån omvärlden och att jag snabbt kan hitta tillbaka till lugn och lätthet om jag slappnar av och andas en stund/N.T

Britt-Marie: 2 tillfällen för att prova på

Uppfölj efter 3 dag: Jag upplevde en lättnadskänsla ihop med en ”vetskap” om att allt löser sig. Den ger ett lugn samtidigt som ett driv till att få saker gjorda. En skön känsla som finns kvar.

Uppfölj efter 14 dag: Lättheten finns kvar. Det går lätt och bra att få saker gjorda/ Britt-Marie Jemth

Du är varmt välkommen att boka tid via den mail (alt messanger ) eller sms 070-304 34 96. Alla samtal sker via telefon.

Läs mer om R Delta frekvensen på Marie J Yttermans hemsida https://r-healing.simplerosites.com/