Har du någonsin drömt att få ligga i hängmattan samtidigt som du blir fri från gamla tanke och beteendemönster som begränsar dig i din vardag?

Har du kanske tänkt att det inte går, att det inte kan vara möjligt?

Men faktum är att det är det, tro det eller ej!

Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som ”gömmer sig bakom” ett fysiskt och/eller emotionellt problem som ligger dolt ”under” det som känns i känslorna. Jag har utvecklat en förmåga att rena och ta bort de energier som inte längre behöver finnas kvar och det ger dig en ny friskare energi och en lättare tillvaro. Jag kallar det för Rening eftersom det är mer än bara healing. Jag städar bort negativiteter och skapar utrymme för nya starka positiva energier i ditt liv.

Några ord från klienter: – ”Jag kan äntligen vara fri i att vara arg, fri att göra mig hörd”     – ”Den här kombinationen av Rening/samtal tog mig bortom det jag tidigare haft tillgång till, bortom det jag själv skulle kunnat hitta och komma fram till inom mig”     – ”Inre och yttre verkligheter vävs samman på det mest intressanta sätt och skapar en förnimmelse av efterlängtad frihet. Jag är fri!”

Det går till så att du vilar/mediterar, kanske i hängmattan och jag går ner i djup meditation här hos mig.

Innan vår session får du möjlighet att skriva ner en önskan om det du vill uppnå med Reningen och jag sätter sen den intentionen för hela sessionen för att du ska få det resultat du önskar dig.

Nu erbjuder jag ett sommarpaket med två st Reningar ihop med två djupgående transformerande samtal som kommer att ge en perfekt kickstart mot något nytt, kanske något du inte trodde att du skulle kunna få möjlighet att göra eller utveckla.

P.S Du kan läsa mer om mina Reningar och priser under Nyheter/Priser