Varje år deltar jag i olika typer av kurser och workshops där jag tillsammans med likasinnade dyker djupt in i oss själva för att hitta nycklar till större frihet och enkelhet i våra liv. Via övningar, meditationer och många ”Goda Samtal” vaskar vi varsamt fram det vi längtar efter och vad våra allra innersta behov är. Det kan gälla både yrkes och privatliv och ger alltid många starka AHA-upplevelser och väldigt många glada skratt. De sätt vi människor lyckas hindra oss själva från att nå frihet och enkelhet kan ibland bli väldigt komiska när man till slut får syn på dom. Jag brukar kalla de, oftast helt omedvetna hindren, för ”inre sabotörer” och det finns gott om dom i oss alla, det kan jag lova.

Min långa erfarenhet från egna och andras ”inre Resor” har lärt mig att Resan är en fantastisk möjlighet till att upptäcka de inre sabotörerna. När vi förstår hur de fastnat i oss och varför vi inte kunnat släppa taget tidigare, blir vi snällare mot oss själva och då skapas automatiskt mer frihet och enkelhet i våra liv.

Är du nyfiken på hur dina egna inre sabotörer kan se ut och hur de lägger ut sina krokar i ditt liv?
Längtar du efter ett liv med mindre ”strul och struggle”?
Har du drömmar som känns omöjliga att uppnå?

Då är du varmt välkommen att kontakta mig för ett förslag på hur det skulle kunna gå till att få syn på och släppa taget om dina inre sabotörer.