Prova på andningsövning

en kort upplevelse hur en session med mig startar

Andningsövning – Kom i kontakt med ditt inre jag

Den här övningen kommer att ge dig tillgång till Hela Dig och det kommer att bli lättare att ta beslut, få saker gjorda, och att förstå/känna in vad du behöver. Börja med 1 minut om du känner att din tid är knapp.
OM du tillåter det att bli en vana så kommer du att ha stor användning av den här övningen.

Jag gör den själv varje dag, redan i sängen, direkt när jag vaknar för att samla mina tankar och mig själv. Jag flyttar på så sätt mitt fokus ifrån huvudets pladder till att hela jag får vara med och ta riktning för dagen. Jag passar också på när jag går ut för en promenad. Jag tänker mig att det växer ut rötter via mina fötter ner till Moder Jord. På så sätt flyttar mitt fokus från huvudet ner genom kroppen igen.

Vi är varelser med en kropp som har sin motor uppe i huvudet. Motorn behöver vila för att kunna fungera på bästa sätt. Hjälp den att få gå lite tystare så kommer du att få det lättare att ta de beslut du behöver ta.
Andningen ger oss syre, syre ger livskraft, livskraft ger ork att ta nya tag, ork ger mer glädje, glädje ger inspiration, inspiration ger mening med livet, mening med livet är det som ger skapar nyfikenhet att gå vidare även om omständigheterna är outhärdliga.

Om livet är outhärdligt så kan några andetag med Moder Jord vara det som gör att du orkar en dag till, en stund till. Så var det för mig under drygt 1½ år (2010-2011) då min man plötsligt, helt oväntat lämnade jordelivet.

Andas för mer kraft, energi och klarhet i din vardag
  • Sitt eller ligg ner och ta några djupa andetag, låt magen bli stor när du andas in och låt en ljudlig suck få följa med ut på utandningen.
  • Känn, ett kort ögonblick, hela din kropp från toppen av huvudet ända ut i fingerspetsarna, ända ner till fötterna.
  • Tänk dig nu att det växer ut rötter genom dina fötter som slingrar sig ner mot Moder Jords mittpunkt, rakt in i hennes kraftcentrum.
  • Nästa gång du andas in så andas du upp hennes kraft och energi, låter den sprida sig upp genom rötterna, upp genom benen, in i fötterna, upp genom kroppen, ända ut i fingerspetsarna och ända upp till toppen av huvudet.
  • Tillåt kraft och energi att få fylla din kropp. Det finns inget du behöver göra mer än att bara ta emot. Det behöver inte kännas på nått speciellt sätt, bara tillåt dig ATT kraft och energi sprider sig in i alla dina celler.
  • Andas kraft och energi 3 ggr eller så länge som du vill.
  • Till sist andas du in klarhet, klar tanke på precis samma sätt, det är ingenting du behöver göra mer än att bara tillåta dig att andas in klarhet.
  • Öppna så långsamt ögonen. Du har nu mer kraft, energi och klarhet och du tackar dig själv för att du gav dig själv den här stunden.

OM du vill så bygger du på din andningsstund med det du behöver för dagen genom att andas in trygghet, tillit, öppenhet, mod, lätthet, enkelhet, kreativitet, få saker gjorda, fokus, glädje, hopp etc.

Jag använder den här övningen varje dag, oftast flera gånger och den hjälper mig att hålla bort stress och att få gjort det jag behöver.

Lyssna på inspelningen av andningsövningen här

Vill du veta mer om hur du kan stödja dig själv för att nå mer trygghet, enkelhet och frihet i ditt liv?

Jag bjuder på 30 min introduktion eller så passar du på att få lite draghjälp i en fråga du går och funderar på. Det kan vara en hälso- relations- eller arbetslivsfråga men även själsfrågor är välkomna.
Prova en session med mig till 50 % rabatt. Ett livsstärkande och upplyftande samtal som kommer att ge dig både nya tankar och ny energi.

Ditt pris just nu 480 kr (norm 960 kr)

Det enda du behöver göra är att bestämma dig nu och kontakta mig inom 2 veckor (från att du fått detta mail)

Jag har frågorna som öppnar upp svaren inom dig.

Varmt Välkommen att kontakta mig och boka in din tid.

Kontakta mig

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.Aktuellt