Priser 2023:

Nyhet; Är du nyfiken på vem Din ljusguide är?Undrar du vad en ljusguide är? Undrar du vad det där är som allt fler börjar prata om?

Har du känt att det ibland är som om någon ”utifrån” försöker säga dig någonting?
Har du känt av en energi som du inte kan se var den kommer ifrån?
Känner du en längtan efter en kontakt med det som är större än dig?
Eller vet du redan att du har en ljusguide som går vid din sida?
Längtar du efter att skapa en varaktig tillitsfull och trygg kontakt med din inre vägledning, vägledare, guide?
Längtar du efter att få skapa en kontaktväg som öppnar dörren in till dig själv och samtidigt hitta vägen till att bjuda in budskap, vägledning, handledning via din intuition, ditt högre jag, din guide och att äntligen kunna få ge den en röst? Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv!

Jag har skapat ett program på 10 sessioner för att hjälpa dig att skapa den här kontakten.
Varje session är 45 min och sker via telefon/länk. Det här passar dig som redan har en kontakt med din guide som du vill ha hjälpa att utveckla.
Har du just nu bara en känsla av att det finns någon där men ännu inte har haft någon tydligare kontakt då börjar vi med en dubbelsession antingen på plats här i Uttran eller via telefon/ länk.
Läs mer om hur jag har utvecklat min egen kontakt med mina guider i Bloggen.
Är du redo? Pris: 7200 kr

Resan & Livscoaching program är en helt unik metod som skapar förståelse för varför ständiga försök till förändringar inte fungerar. Med Resan som metod hittar vi de s.k. inre sabotörer som hindrar dig att vara fri, frisk, glad och kreativ i ditt liv. Det sker via korta tillbakablickar i ditt liv. När du förstår hur allt har hängt ihop så släpper de gamla sabotörerna sitt grepp. Du får en helt ny energi och frihet och du kommer att gå framåt med lättare steg.  Med Livscoachingen följer vi sen upp och ser till att du når det mål du satte upp när du valde paket. Jag har som terapeut, coach och pedagogisk ledare arbetat med känslo-och beteendemönster under hela mitt yrkesliv. Jag leder dig med trygg och varsam hand och du kommer att förstå varför du bär på gamla rädslor, beteenden och tankemönster som hindrar dig att leva, vara och prestera så som du vill.

Vilket paket du behöver beror helt på hur mycket förändring du vill ha i ditt liv.

  • Längtar du hem till dig själv?
  • Känner du att det ”måste finnas mer i livet än bara det här”?
  • Längtar du efter att bara få vara du oavsett var du befinner dig?
  • Längtar du kanske efter att nystarta med något helt nytt?
  • Eller är du kanske redo att helt vända blad?

Ge dig då 6 månaders fokus ihop med mig så kommer du att bli en, på många sätt, helt ny person. Du kommer att ha mer kraft, energi, glädje och lugn men också mod och lust att gå vidare i livet. Ett liv där du vet vem du är, vad du vill och vart du är på väg.

Läs mer om vad som ingår i varje paket under fliken Resan & Livscoaching program.
Priser: Resan Paket 1: 4800 kr Paket 2: 13750 kr Paket 3: 21500 kr

Resan. Har du gjort Resan tidigare och behöver en uppfräschning? Nu kan du boka en Resa hos mig utan att behöva boka ett helt paket.
Pris/session: 2500 kr

Distanssessioner:   
Rening: Rensa dig från gamla (ofta ärvda) negativa energier. Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som ”gömmer sig bakom” ett fysiskt problem eller ”under” det som känns i känslorna. Jag renar och tar bort de energier som inte behöver finnas kvar. Det kommer att ge dig en ny friskare energi och en lättare tillvaro. Du vilar/mediterar under sessionen under ca 40-45 min och jag renar/rensar bort det som inte längre ska vara kvar hos dig. Jag kommer även se till att dina energicenter (chakran) samt din aura är i balans och jag förmedlar sen det som kommit till mig via mail/sms/chatt/röstmeddelande.
När du har bokat kontaktar jag dig så bestämmer vi hur vi har kontakt på bästa sätt. Pris: 1375 kr 

Rening- Rensning av hus/mark. Bor du på en plats eller i ett hus som känns ”hemsökt” som om det finns andra där som du inte kan se? Vill du ta reda på om ett hus eller en plats har osynliga gäster, spöken eller energier? Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som ”gömmer sig bakom” det som syns för ögat. Jag renar och tar bort de energier som inte ska vara kvar. Jag förmedlar sen kort det som kommit till mig via mail, sms eller chatt. Pris: 1175 kr.

Helt unikt paket! Paketet innehåller två st Reningar ihop med två djupgående transformerande samtal som kommer att ge dig en perfekt kickstart mot något nytt, kanske t.o.m. något du inte trodde att du skulle kunna få möjlighet att göra eller utveckla. Har du någonsin drömt att få ligga och vila samtidigt som du blir fri från gamla tanke och beteendemönster som begränsar dig i din vardag? Då är det här nya helt unika paketet för dig. Läs mer under rubriken Rening och på min blogg.
Några ord från klienter som provat paketet:
– ”Jag kan äntligen vara fri i att vara arg, fri att göra mig hörd”
– ”Den här kombinationen av Rening/samtal tog mig bortom det jag tidigare haft tillgång till, bortom det jag själv skulle kunnat hitta och komma fram till inom mig” Pris: 4800 kr

Jag kan även hjälpa till husdjur med chakra/Aura healing. Pris 1175 kr 

Healing med frekvenser. Längtar du efter mer balans och energipåfyllning för att orka stå emot allt det yttre som ”trycker på”? Längtar du efter en stunds andrum? Känner du av all oro och osäkerhet som flödar över oss från jordens alla hörn och funderar du på hur du ska kunna hålla balansen i allt detta? Som frekvensguide för RDelta förmedlar jag en helt ny healingteknik utvecklad av Marie J Ytterman. En healing som hjälper till att balansera vårt ”Görande gentemot vårt Varande”. Det skapar balans i ”allt du känner att du måste göra” med ”att bara få vara du”. Vi bokar in en tid då jag skickar fokuserad energi under 20 minuter. Jag förmedlar sen kort det jag har fått till mig via mail/sms/chatt. Det spelar ingen roll om du ligger ner för att ta emot eller om du är i rörelse. Energin kommer dit den ska ändå och du kan ta emot den senare om det passar dig bättre.
Pris: 425 kr. Tips: Boka 3 sändningar under 1 vecka á 1125 kr och upplev vad som skiftas inom dig.   

Livs & Karriärcoaching. Livscoachingens syfte är att minska glappet mellan där du är och där du vill vara. Att ge dig hjälp att lyfta blicken för att se livet ur nya perspektiv. Med coachande öppna frågor får du stöd och hjälp att hitta nya vägar i livet. Genom mjuka fördjupande samtal kommer du att få mer kraft och energi att göra de förändringar du behöver för att nå ditt mål. Jag vägleder dig framåt med erfaren, trygg och varsam hand så att du kan skapa mer balans och frihet i ditt liv. Coachingen kommer att ge dig mer glädje, kraft och energi samt verktyg att förändra din situation och gå mot nya mål. Samtalen sker via telefon/webb eller videolänk.

Livscoaching: Vill du få lite guidning i hur du ska ta dig vidare i en specifik livsfråga?  Pris: 850 kr (50 min)

Paket 5 st: Känner du dig stressad, pressad till prestation eller har du svårt med motivationen? Har du relationsproblem eller något problem med din hälsa? Med min långa erfarenhet kan jag vägleda dig framåt med trygg och varsam hand för att du ska kunna skapa mer balans och frihet i ditt liv.
Pris: 4000 kr

Företag: Coaching : Behöver du lite guidning i en specifik fråga som rör din karriär eller ditt företag? Pris: 850 kr ex moms (50 min)

Paket 5 st: Med lång erfarenhet som egenföretagare kan jag hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag. Jag har dessutom bytt riktning flera gånger både som anställd och företagare och vet v ad som krävs för att våga tänka nytt och starta om. Jag hjälper dig att lyfta blicken för att kunna se på ditt arbete och det du gör med nya ögon. Pris: 4000 krex moms

Varmt välkommen att kontakta mig för mer info.