Priser 2023:

Resan & Livscoaching program är en helt unik metod som skapar förståelse för varför dina ständiga försök till förändringar hittills inte har fungerat. Jag hjälper dig att hitta de inre sabotörer som hindrar dig att vara fri, glad, kreativ och frisk. I Resan gör vi flera korta tillbakablickar som ger dig medvetenhet och klarhet om varför livet varit som det varit. När du förstår hur allt hänger ihop släpper de gamla sabotörerna sitt grepp. Du blir FRI och kan börja gå framåt med energi och glädje. Med Livscoachingen följer vi sen upp det du upplevt och ser till att du når de mål du satt upp för vårt samarbete.  Du kommer att förstå varför du bär på gamla rädslor, beteenden och tankemönster som hindrar dig att leva, vara och prestera på det sätt som du vill. Du kommer också att få uppleva många befriande AHA-upplevelser och få insikter som leder till stor lättnad men också till många glada skratt. Jag har arbetat med känslo, tanke- och beteendemönster under hela mitt yrkesliv. Jag har själv gått igenom trauma och tuffa perioder under livets gång och jag vet värdet av att få ha en trygg och varsam hand att hålla i när det behövs. För att du ska veta om jag är rätt person att hålla i är du välkommen att kontakta mig för ett kortare samtal där jag berättar hur jag skulle kunna stödja och hjälpa dig. Självklart utan kostnad.

Jag erbjuder tre paket. Vilket paket du behöver beror helt på hur mycket förändring du vill ha i ditt liv.

  • Längtar du ”hem” till dig själv? Ditt sanna jag? Att bara få vara dig själv,
  • Känner du att det ”måste finnas mer i livet än bara det här”
  • Längtar du kanske efter att nystarta med något helt nytt?
  • Är du redo att helt vända blad?

Ge dig då 3-6 månaders fokus ihop med mig. Jag lovar att du kommer att på många sätt bli en helt ny person. Du kommer att ha mer kraft, energi, glädje och lugn men också mod och lust att gå vidare i livet. Ett liv där du vet vem du är, vad det är du vill och vart du är på väg.

Nyhet: Jag håller just nu på att arbeta fram ett större program för dig som önskar ta del av alla mina arbetssätt i ett enda stort paket för ny Livsinspiration. Vill du veta mer är du välkommen att höra utav dig redan nu.

Priser: Paket 1: 5200 kr inkl.obegränsad mailcoaching under 1 mån. Paket 2: 13 750 kr inkl.obegränsad mailcoaching under 3 mån. Paket 3: 22 900 kr inkl.obegränsad mailcoaching under 12 mån. Läs mer om vad som ingår i varje paket under fliken Resan & Livscoaching program.

Har du gjort Resan hos mig tidigare och behöver en uppfräschning? Då kan du boka en Resa hos mig utan att behöva boka ett helt paket.
Pris/session: 3300 kr

Mentorskap/Coaching för ledare och/eller chefer, vänligen kontakta mig för offert. Jag har lång och gedigen erfarenhet av ledarskap från 30 år som företagare där jag coachat både barn och vuxna.

 

Distanssessioner:   

Rening: Rensa dig från gamla (ofta ärvda) negativa energier. En Rening är mycket mer än en vanlig healing. Det är en kraftfull rensning på djupet av negativa energier, frekvenser och minnen som kan ha påverkat dig både från ditt nuvarande liv och generationer tillbaka. Det är en unik metod som jag har utvecklat under mina år som healer, både genom fysisk beröring och distanshealing. Sedan mitten av 80-talet har jag ägnat mig åt att läsa, studera, utbilda mig och öva för att utveckla min intuitiva förmåga och min förmåga att se bortom det uppenbara. Jag har byggt upp ett starkt och pålitligt förtroende för min intuition, mitt högre jag och min andliga vägledning. Jag har utvecklat skarpsynthet och känslighet för att kunna upptäcka och rena det som gömmer sig bakom fysiska problem eller under känslor.

Har du någonsin känt att det är dags att rensa ut de negativa energierna som tynger dig? En renande session är din möjlighet att göra just det. Jag delar med mig av en metod som jag utvecklat under lång tid genom mitt arbete med healing, inre resor och introspektion i djupa meditationer. En Rening kommer att ge dig en känsla av friskare energi och en lättare tillvaro. Du kommer att kunna släppa taget om det förflutna och ta nya steg mot dina mål. Du kommer att känna dig stärkt och ha en klarare uppfattning om dig själv. Vill du läsa mer om min metod och några referenser så klicka in på bloggen. Din investering: 3 300 kr 

Rening och döden: En Rening kan även hjälpa den som är på väg att lämna jordelivet att få bli helt befriad från rädslor och ev. sår som ”skaver i själen” inför övergången. Att få lämna livet och sina nära och kära med lugn och ro i sinnet är en gåva inte bara för den som lämnar utan även närstående.

Att för mig som dotter veta att min mamma till sist kunde lämna med ro i själen efter en lång kamp mot rädslor var en stor tröst. Jag tog modet till mig att använda de kunskaper och redskap jag utvecklat för att kunna hjälpa även henne att bli fri från de rädslor som tycktes slita och dra inom henne. Jag hade assisterat vid dödsbäddar tidigare, ex hos min pappa, men med mamma blev det så tydligt att hon verkligen behövde hjälp för att kunna gå över i lugn och ro. Har du en nära anhörig som inte kommer till ro eller är du själv på väg att lämna jordelivet och vill få hjälp att rensa bort det som skaver. Då är du välkommen att höra utav dig för ett samtal om hur jag ev. skulle kunna bistå.

 

Rening fungerar även för ditt husdjur och för att rensa upp i hus och mark. Pris 1650 kr 

 

Nyhet: Är du nyfiken på den s.k. uppstigningen och om du också har en ängel/guide/vägledare vid din sida?

Undrar du vad det där är som allt fler börjar prata om? Har du känt att det ibland är som om någon ”utifrån” försöker säga dig någonting? Har du känt av en energi som du inte kan se var den kommer ifrån?

Är du nyfiken på att få kontakt och veta mer om vem det är? Eller vet du kanske redan att du har en ängel/ ljusguide som går vid din sida?
Vill du ha hjälp att öppna dörren in till dig själv, ditt högre jag och samtidigt hitta vägen till vägledning från din guide?
Känner du att det finns mer i livet än det vi kan se och ta på? Då är det här programmet för dig.

Jag har skapat ett program på 10 sessioner för att hjälpa dig utveckla den här kontakten.
Här får du tid att utforska hur just Din guidning och vägledning fungerar bäst och vem din guide är. Programmet passa även dig som redan har en kontakt men vill ha hjälp att utveckla den. Längtar du efter att komma hem? Hem till dig själv!

Varje session är ca 50 min och sker via telefon/länk. Läs mer om hur jag har utvecklat min egen kontakt i bloggen.

Är du redo? Pris: 9900 kr. 

 

Alla priser är ex moms för företag