Priser 2021

Nyhet! Chakrahealing/Aurarensning.

Känner du det som att livet ”snurrar lite för fort” eller kanske i otakt? Har du något som skaver eller stör dig? En chakrabalansering har till syfte att hjälpa din kropp till bästa möjliga balans genom att se till att varje energicenter i din kropp har en jämn och lugn frekvens och ”snurrar” som det ska. Det är precis lika viktigt som att serva din bil. Läs mer under distanssessioner.

Resan & Livscoaching program är en helt unik metod som skapar förståelse för varför ständiga försök till förändringar inte fungerar. Med Resan som metod hittar vi de s.k. inre sabotörer som hindrar dig att vara fri, frisk, glad och kreativ i ditt liv. Det sker via korta tillbakablickar i ditt liv. När du förstår hur allt har hängt ihop så släpper de gamla sabotörerna sitt grepp. Du får en helt ny energi och frihet och du kommer att gå framåt med lättare steg.  Med Livscoachingen följer vi sen upp och ser till att du når det mål du satte upp när du valde paket. Jag har som terapeut, coach och pedagogisk ledare arbetat med känslo-och beteendemönster under hela mitt yrkesliv. Jag leder dig med trygg och varsam hand och du kommer att förstå varför du bär på gamla rädslor, beteenden och tankemönster som hindrar dig att leva, vara och prestera så som du vill.

Vilket paket du behöver beror helt på hur mycket förändring du vill ha i ditt liv.

  • Längtar du hem till dig själv?
  • Känner du att det ”måste finnas mer i livet än bara det här”?
  • Längtar du efter att bara få vara du oavsett var du befinner dig?
  • Längtar du kanske efter att nystarta med något helt nytt?
  • Eller är du kanske redo att helt vända blad?

Ge dig då 6 månaders fokus ihop med mig så kommer du att bli en, på många sätt, helt ny person. Du kommer att ha mer kraft, energi, glädje och lugn men också mod och lust att gå vidare i livet. Ett liv där du vet vem du är, vad du vill och vart du är på väg.

Läs mer om vad som ingår i varje paket under fliken Resan & Livscoaching program.

Priser: Resan Paket 1: 4800 kr Paket 2: 13750 kr Paket 3: 25500

Resan. Har du gjort Resan tidigare och behöver en uppfräschning? Nu kan du boka en Resa hos mig utan att behöva boka ett helt paket. Pris/session: 2500 kr

Distanssessioner:   

Rena-Rensa dig från gamla (ofta ärvda) negativa energier. Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som ”gömmer sig bakom” ett fysiskt problem eller ”under” det som känns i känslorna. Jag renar och tar bort de energier som inte behöver finnas kvar. Det kommer att ge dig en ny friskare energi och en lättare tillvaro. Du vilar/mediterar under sessionen och jag renar/rensar bort det som inte längre ska vara kvar hos dig ca 50 min. Jag förmedlar det som kommit till mig via mail/sms/chatt innan jag avslutar.
När du har bokat kontaktar jag dig så bestämmer vi hur vi har kontakt på bästa sätt. Pris: 1150 kr inkl uppföljning

Chakrahealing/Aurarensning. Känner du det som att livet ”snurrar lite för fort” eller kanske i otakt? Har du något som skaver eller stör dig? En chakrabalansering har till syfte att hjälpa din kropp till bästa möjliga balans genom att se till att varje energicenter i din kropp har en jämn och lugn frekvens och ”snurrar” som det ska. Det är precis lika viktigt som att serva din bil. Funktionen i dina chakran, vare sig det är överskottsenergi eller energibrist, påverkar hur du mår, hur du agerar, hur du är och hur du upplever saker i livet. Flödet behöver vara fritt och ohämmat för att kroppen ska vara i jämvikt och må bra. Vi har flera chakrana med de sju mest centrala sitter längsmed vår ryggrad och har kopplingar till olika kroppsdelar, körtlar och till nervsystemet. Jag hjälper din kropp till bra balans via distanshealing (alt via tel/länk) som går till så att du sitter eller ligger bekvämt och tillåter dig att ta emot energibalansering ca 50 min. Vid varje tillfälle kommer jag att gå igenom alla dina chakran men kommer att arbeta mer fokuserat på det som är mest i obalans. Jag går på djupet och tittar på det fysiska, emotionella, mentala och andliga aspekten i varje del av det chakrat. Du kommer att få klarhet i vad som skapat obalans och tips om hur du behåller din energi framåt. Jag tittar även på din Aura (det energifält du har runt din kropp) och plockar bort energier som inte är dina. Att bli fri från dessa gör att du kan uppleva mer fokus och närvaro i livet. Pris 1150 kr inkl uppföljning

Rening- Rensning av hus/mark. Bor du på en plats eller i ett hus som känns ”hemsökt” som om det finns andra där som du inte kan se? Vill du ta reda på om ett hus eller en plats har osynliga gäster, spöken eller energier? Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som ”gömmer sig bakom” det som syns för ögat. Jag renar och tar bort de energier som inte ska vara kvar. Jag förmedlar det som kommit till mig via mail, sms eller chatt. Pris: 850 kr.

Jag kan även hjälpa till husdjur med chakra/Aura healing. Pris 850 kr 

Frekvenshealing. Längtar du efter mer balans och energipåfyllning för att orka stå emot allt det yttre som ”trycker på”? Längtar du efter en stunds andrum? Känner du av all oro och osäkerhet som flödar över oss från jordens alla hörn och funderar du på hur du ska kunna hålla balansen i allt detta? Som frekvensguide för RDelta förmedlar jag en helt ny healingteknik utvecklad av Marie J Ytterman. En healing som hjälper till att balansera vårt ”Görande gentemot vårt Varande”. Det skapar balans i ”allt du känner att du måste göra” med ”att bara få vara du”. Vi bokar in en tid då jag skickar fokuserad energi under 20 minuter. Jag förmedlar sen det jag har fått till mig via mail/sms/chatt. Det spelar ingen roll om du ligger ner för att ta emot eller om du är i rörelse. Energin kommer dit den ska ändå och du kan ta emot den senare om det passar dig bättre. Pris: 425 kr. Tips: Boka 3 sändningar under 1 vecka á 1150 kr och upplev vad som skiftas inom dig. Tips! Den här metoiden passar även till djur.    

 

Livs & Karriärcoaching. Livscoachingens syfte är att minska glappet mellan där du är och där du vill vara. Att ge dig hjälp att lyfta blicken för att se livet ur nya perspektiv. Med coachande öppna frågor får du stöd och hjälp att hitta nya vägar i livet. Genom mjuka fördjupande samtal kommer du att få mer kraft och energi att göra de förändringar du behöver för att nå ditt mål. Jag vägleder dig framåt med erfaren, trygg och varsam hand så att du kan skapa mer balans och frihet i ditt liv. Coachingen kommer att ge dig mer glädje, kraft och energi samt verktyg att förändra din situation och gå mot nya mål. Samtalen sker via telefon/webb eller videolänk.

Livscoaching: Vill du få lite guidning i hur du ska ta dig vidare i en specifik livsfråga? Det kan vara en personlig, andlig eller själslig fråga. Pris: 850 kr.

Paket 5 st: Känner du dig stressad, pressad till prestation eller har du svårt med motivationen? Har du relationsproblem eller något problem med din hälsa? Med min långa erfarenhet kan jag vägleda dig framåt med trygg och varsam hand för att du ska kunna skapa mer balans och frihet i ditt liv. Pris: 4000 kr

Företag: Coaching : Behöver du lite guidning i en specifik fråga som rör din karriär eller ditt företag? Pris: 850 kr ex moms

Paket 5 st: Med lång erfarenhet som egenföretagare kan jag hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag. Jag har dessutom bytt riktning flera gånger både som anställd och företagare och vet vad som krävs för att våga tänka nytt och starta om. Jag hjälper dig att lyfta blicken för att kunna se på ditt arbete och det du gör med nya ögon. Pris: 4000 kr ex moms

Varmt välkommen att kontakta mig för mer info.