Priser 2021

Nyhet: Rening- Rensning från energier i hus/mark. Bor du på en plats eller i ett hus som känns ”hemsökt” som om det finns andra där som du inte kan se? Vill du ta reda på om ett hus eller en plats har osynliga gäster, spöken eller energier? Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som ”gömmer sig bakom” det som syns för ögat. Jag renar och tar bort de energier som inte bör eller behöver finnas kvar. Jag förmedlar sen det som kommit till mig via mail, sms eller chatt. Du kan även boka en Rening av dig själv och din energier. Pris/session: 850 kr.

Nyhet: Rena-Rensa dig från gamla (ofta ärvda) negativa energier. Jag har under livet utvecklat en skarpsynthet och en känslighet för att kunna se det som gömmer sig bakom ett fysiskt problem eller under det som känns i känslorna.
Jag renar och tar bort de energier som inte bör eller behöver finnas kvar. Det kommer att ge dig ny information om dig själv vilket i sin tur ger dig nya förutsättningar till energi, lätthet samt en friskare och enklare tillvaro. Vi startar upp med ett kort samtal och har sedan kontakt innan sessionen via mail/sms/chatt. Du vilar/mediterar under sessionen och jag renar/rensar bort det som inte längre ska vara kvar hos dig.
Jag förmedlar det som kommit till mig via mail/sms/chatt innan jag avslutar och ”stänger” sessionen.
När du har bokat så kontaktar jag dig så bestämmer vi hur vi har kontakt på bästa sätt. Pris/session: 1545 kr första tillfället därefter 1195 kr

Livet-Döden-Döendet. Döden kommer till oss alla och på olika sätt. Plötsligt, ovälkommet och hårt drabbande. Eller välkommet efter ett långt liv eller en lång tid med tärande sjukdom. Jag har upplevt bägge på nära håll. Det kan vara enormt skrämmande, jag vet för jag led av dödsskräck både dag och natt som yngre. En skräck som numera är utbytt till en trygg förvissning och nyfikenhet. Min tro om att vi lever vidare i en annan form, att det finns trygghet och lugn dit vi kommer har växt fram genom åren och de erfarenheter jag har gått igenom. Vägen dit har varit lång och krokig men är en väg som jag gärna delar med mig av. Tänk om det är så som en klok person en gång sa ”det är födelsen som är svår att gå igenom för en människa, inte döden, i jämförelse är den lätt ”. Har du känslor och tankar om döden som du vill ha hjälp att sätta ord på? Jag erbjuder nu samtal och/eller hela Resor till just Livet, Döden & Döendet. Numera finns det sk DödsDoulor (Death Doula) utbildade i bla England och jag planerar att utbilda mig så snart det blir möjligt igen. Samtal med tema Livet-Döden-Döendet är mjuka terapeutiska sessioner/samtal som kan upplevas som ”inre massage” som en av mina klienter uttryckte det. Kontakta mig för mer information.

Resan. Nu kan du som vill göra Resan hos mig välja en Resa utan att behöva boka ett helt paket med uppföljande session/er.
Passar dig som vill prova på Resan men är osäker på om du vill boka ett helt paket eller har gjort Resan hos mig tidigare och känner att det är dags att ta nästa steg. Pris/session: 2500 kr. se nedan för olika paket

Coaching via tel/webb: Vill du komma vidare i en specifik livsfråga? Det kan gälla en fråga ang relationer, yrkeslivet, hälsan, livet&döden, ekonomi, personlig, andlig eller själslig utveckling eller något helt annat. Kanske vill du ändra hela din livssituation och behöver stöd för att hitta modet som behövs för att ta de steg du längtar efter. Pris/session: 850 kr. 

Paket om 5 sessioner: 4000 kr. Om du önskar inleda med ett personligt möte så använder vi 2 av timmarna till det + 250 kr i tillägg. Efter dessa 5 tim kan du boka in enstaka uppföljande timmar eller boka ett nytt paket.

Distanshealing: Nu kan du återigen boka in en healing för dig själv eller ditt djur. Behöver du eller ditt djur hjälp i en specifik fråga eller bara en extra dos av energi? Då kan en stund med stärkande energi riktad just till dig eller ditt djur vara just det som behövs för att få ny kraft. Det går till så att jag skickar fokuserad energi under meditation och förmedlar det jag det jag fått till mig via mail/sms/chatt. Det spelar ingen roll om du ligger ner för att ta emot eller om du är i rörelse. Energin kommer dit den ska ändå. Pris/session: 850 kr.

RDelta frekvenshealing. Längtar du efter mer balans och lite energipåfyllning för att orka stå emot allt det yttre som ”trycker” på just nu? Längtar du efter en stunds andrum? Känner du av all oro och osäkerhet som flödar över oss från jordens alla hörn och funderar du på hur du ska kunna hålla balansen i allt detta? Som frekvensguide för RDelta förmedlar jag en helt ny healingteknik utvecklad av Marie J Ytterman. En healing som hjälper till att balansera vårt ”Görande gentemot vårt Varande”. Det skapar balans i ”allt jag känner att jag måste göra” med ”att bara få vara jag”. Det går till så att jag skickar fokuserad energi och förmedlar det jag fått till mig via mail/sms/chatt. Det spelar ingen roll om du ligger ner för att ta emot eller om du är i rörelse. Energin kommer dit den ska ändå. Pris/session: 333 kr. Tips: Boka 3 sändningar under 1 vecka á 888 kr och upplev vad som skiftas inom dig.

Priser: Resan Paket 1: 4800 kr  Paket 2: 13750 kr  Paket 3: 25500 kr (Läs mer om paketen under rubriken Resan)

Varmt välkommen att kontakta mig för mer info. Alla priser är ex moms för företagare som söker Handledning via någon av dessa metoder