Aktuellt från Livskällan

Tankar, Tips & Erbjudanden

Här hittar du tankar, tips och erbjudanden och det som just nu är aktuellt hos och för Livskällan.

Tveka aldrig på att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Kontakta mig
Nyheter 2019

Nyheter 2019

Längtar du efter mer ljus och lätthet i ditt liv? Vill du ha lite hjälp att skuffa undan mörkret? Jag firar in det nya året med nya erbjudanden till utveckling. Distanshealing för både människor och djur Nytt program med Livscoaching via telefon eller webb....

läs mer

Varmt välkommen till Livskällan!

Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande. Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla. Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och...

läs mer

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.