Aktuellt från Livskällan

Tankar, Tips & Erbjudanden

Här hittar du tankar, tips och erbjudanden och det som just nu är aktuellt hos och för Livskällan.

Tveka aldrig på att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Kontakta mig
Priser och Nyhet ht 2019

Priser och Nyhet ht 2019

Priser och Nyhet 2019 Nyhet: Resa inåt, neråt och uppåt! Är du sugen på att få lite nytt perspektiv på ditt liv? Skulle du ha glädje av att få lite hjälp att lyfta blicken för att se dig själv lite ifrån ovan, och samtidigt få känna dig som Ett med Moder Jord? Följ...

läs mer

Varmt välkommen till Livskällan!

Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande. Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla. Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och...

läs mer

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.