Aktuellt från Livskällan

Tankar, Tips & Erbjudanden

Här hittar du tankar, tips och erbjudanden och det som just nu är aktuellt hos och för Livskällan.

Tveka aldrig på att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Kontakta mig

Nyhet

Resan terapi /Samtal med tema Livet-Döden-Döendet. Döden kommer till oss alla och på olika sätt. Plötsligt, ovälkommet och hårt drabbande. Eller välkommet efter ett långt liv eller en lång tid med tärande sjukdom. Jag har upplevt bägge på nära håll. Det kan vara...

läs mer

Sessioner och Priser

Priser 2020 Nyheter: Nu kan du som vill göra Resan hos mig välja en Resa utan att behöva boka ett helt paket med uppföljande session/er. Passar dig som vill prova på Resan men är osäker på om du vill boka ett helt paket eller har gjort Resan hos mig tidigare och...

läs mer

Varmt välkommen till Livskällan!

Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande. Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla. Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och...

läs mer

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.