Aktuellt från Livskällan

Tankar, Tips & Erbjudanden

Här hittar du tankar, tips och erbjudanden och det som just nu är aktuellt hos och för Livskällan.

Tveka aldrig på att kontakta mig med frågor eller funderingar.

Kontakta mig
Halva priset på Coaching och två Nyheter

Halva priset på Coaching och två Nyheter

Jag har under våren genomlevt 5 veckor med ett virus i kroppen som antagligen inte kan vara något annat än Covid-19. Det har varit en omtumlande upplevelse på många sätt. Jag räknade ihop minst 20 olika symtom som alla kom och gick lite som dom ville. Jag hade turen...

läs mer
Sessioner och Priser

Sessioner och Priser

Priser 2020 Livscoaching via tel/webb: Vill du komma vidare i en specifik livsfråga? Det kan gälla en fråga ang relationer, yrkeslivet, hälsan, ekonomi, personlig eller andlig utveckling eller något helt annat. Kanske vill du ändra hela din livssituation och behöver...

läs mer

Varmt välkommen till Livskällan!

Det vill jag uppmärksamma med ett alldeles speciellt erbjudande. Oavsett om du är en ”gammal” eller en helt ny besökare så finns här ett erbjudande till dig. Här finns något för alla. Här nedan får du en enkel men kraftfull övning som har hjälp mig igenom en lång och...

läs mer

Prova på Resan

Skriv in din e-post för en kort upplevelse hur en session med mig startar samt ett erbjudande.